Adfino Adfino Adfino Adfino Adfino

Boekhouden in de Cloud

Een ontwikkeling die geen ondernemer mag missen. Zeker de ZZP'-er niet ! Online boekhouden is niet meer weg te denken in administratieve praktijk. Adfino.C.S. heeft de laatste jaren al vele tientallen cliënten begeleidt naar "the Cloud". Deze software behoort tot de categorie "Saas". Software as a service.

 

Naast het feit dat de gebruiker niet over eigen software, installatie en schijfruimte hoeft te beschikken, dus ook geen back-up's van deze data hoeft te maken, heeft in de "cloud" verwerken van de boekhouding meer voordelen, zoals

  • het is veel eenvoudiger om up-to-date te blijven;
  • meestal kunnen de bankmutaties automatisch worden ingelezen;
  • vaak kunnen mutaties door het systeem automatisch worden verwerkt;
  • geen papierwinkel meer; facturen, bonnen en wat zoal meer, worden digitaal opgeslagen en zijn eenvoudig terug te vinden;
  • desgewenst stuurt u de gegevens per e-mail naar het boekhoud systeem;
  • wij kunnen on-line met u meekijken en meewerken: voor ondersteuning; correcties; aangiften en jaarwerk.

 

En niet in de laatste plaats zien we dat deze services erg gebruikersvriendelijk zijn, zodat veel zelf gedaan kan worden, wat natuurlijk kosten bespaard. Maar vooral ook meer, beter en sneller inzicht geeft in de getallen van de onderneming.

 

Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie of om te kijken hoe de "Cloud" voor u zou kunnen werken.

In het kader van "Boekhouden in de cloud" werken wij samen met o.a. e-Boekhouden (Voor starters: 1e 15 maanden na inschrijving KvK gratis !), Exact Online en Acumulus. Uiteraard kunnen we ook uit de voeten met andere boekhoud software.