Adfino Adfino Adfino Adfino Adfino

Ben jij klaar voor het Nieuwe Ondernemen?

Je hebt een eigen bedrijf of je bent een ondernemende werknemer. Je maakt plannen, wilt jezelf ontwikkelen en ziet volop kansen. Bovenal heb je het gevoel: er zit veel meer in!
Herkenbaar? Dan ben jij klaar voor het Nieuwe Ondernemen…

 

Wij nodigen jou van harte uit om te veranderen, te verdiepen en waarde toe te voegen aan leven en werken. Het Nieuwe Ondernemen is netwerken op een ander niveau. Door initiatieven van bedrijven en ondernemende mensen onder elkaars aandacht te brengen of zelfs te koppelen, geven we elkaar de kans om samen al lerende te ontwikkelen. De kracht zit in verbinding. Tussen gelijkgestemden, of juist tussen complementaire karakters die elkaar aanvullen. Tussen ideeën en wensen met potentie. Want samen kom je verder! En daarom bieden wij een platform voor het Nieuwe Ondernemen.

 

Het begint met ontmoeten. Zo ging het ook bij ons, de Rechtsom Academy BV  en Adfino C.S., inmiddels twee strategische partners met hetzelfde doel: veranderen en waarde toevoegen. Steeds opnieuw. Samen kunnen wij een dimensie toevoegen aan wat we al deden. Een one-stop-shopping voor de huidige dienstverlening mét verdieping en verbreding waar dat zinvol is. Dus: welke vragen heb jij? En welke ideeën wil je delen, zodat mogelijkheden ten volle benut worden? Wat kom je halen en wat wil je inbrengen? Binnen ons platform geven we samen met jou vorm aan ontwikkelingen! Van praktische ondersteuning bij bedrijfsvoering tot training en persoonlijke coaching: het uitgangspunt is altijd kwaliteit en een betrouwbare, persoonlijke benadering.

 

Waarom inzetten op een nieuwe manier van ondernemen?

 

Die vraag kun jij alleen zelf beantwoorden. Laat je inspireren door de Rechtsom filosofie en het nieuwe boek Rechtsom Zelf Ondernemen(d), dan ontdek je vanzelf of het nieuwe ondernemen jouw weg is.

Wij beantwoorden graag je vragen. Kijk ook eens op www.rechtsom.nl en www.adfino.nl.

 

Hartelijke groeten,

Harko de Vlaming