Adfino Adfino Adfino Adfino Adfino

Geheel vernieuwde website

U ziet het. Een nieuwe website voor Adfino CS. Bij vernieuwing en verandering past een nieuwe website. Over ons en wat ons bezig houdt. Wij vinden de nieuwe opzet geslaagd. Wij hopen natuurlijk dat u als lezer dat ook vindt. Met dank aan de jongens van DFL en Inforitus. Voor de creativiteit, de adviezen en de ondersteuning.

 

Ook al is een deel van de inhoud van de website statisch. De dynamiek van onze onderneming en de samenwerkingsverbanden staan borg voor nieuwe dynamische inhoud. Die uiteraard steeds aangevuld en vernieuwd gaat worden. Zo houden we u op de hoogte van ontwikkelingen en hopen dat u van tijd tot tijd een bezoek aan deze pagina's brengt.

 

De deelname in de Stichting Rechtsom - Het Nieuwe Ondernemen biedt aan onze relaties nieuwe mogelijkheden. Via een one-stop-shopping principe zijn we met onze partners in staat om de ondernemende mens nieuwe mogelijkheden van samenwerking te bieden. Meer informatie hierover treft u onder het hoofdstuk "Het Nieuwe Ondernemen" op onze welkomstpagina.

 

Nieuw is ook het menupunt "referenties" ter vervanging van onze link-pagina. Hier komt niet alleen informatie over onze partners en cliënten, maar ook links naar websites die voor onze relaties interessant kunnen zijn. U bent van harte uitgenodigd om uw informatie of suggesties voor deze pagina's aan te leveren op info@adfino.nl.