Adfino Adfino Adfino Adfino Adfino

ADMINISTRATIE

Administratie en boekhouding worden veelal beschouwd als een noodzakelijke kwaad. Een kwelling voor veel ondernemers die hun tijd “liever in de zaak zouden steken”.
Toch is de administratie, mits goed opgezet en bijgehouden, een onmisbaar onderdeel van het ondernemerschap. De vinger aan de pols van het bedrijf!

Veel ondernemersleed had voorkomen kunnen worden door een goede boekhouding. En zeker met de hulpmiddelen die de moderne tijd ons biedt, kan de administratie een ondernemer slagvaardiger maken. Informatie is in het bedrijfsleven van levensbelang, dus begin met de juiste informatie over je eigen zaak. Met de juiste adviseur hoeft dat niet te veel tijd te kosten.

Wij geloven niet in het zondermeer volledig uitbesteden van de administratie. Een aantal zaken zal de ondernemer zelf onder controle moeten houden. Het specialistische werk kunt u gerust aan Adfino CS overlaten. Het is belangrijk om goede afspraken te maken over de taakverdeling tussen de ondernemer en administratiekantoor, zodat ieder doet waar die goed in is. Dat is een kwestie van tijd, geld en betrokkenheid. Wij helpen u ook bij de keuze van de juiste hulpmiddelen.

Gratis XL-sheet of on-line boekhouding voor startende administratie.

Om met name startende ondernemers op weg te helpen hebben wij een zeer eenvoudige Excel toepassing gemaakt waarmee je vlot je eigen administratie kunt bijhouden. Enige administratieve ervaring is niet vereist. Deze toepassing stellen wij beschikbaar aan onze klanten, die zodoende weer op onze kosten kan besparen!

Klik hier voor meer informatie voor Starters.

Klik hier om een email te sturen voor meer informatie of contact.