Adfino Adfino Adfino Adfino Adfino

STARTERS

Starten begint met ondernemen. En kan dan leiden tot een onderneming.

Adfino CS heeft een langjarige ervaring met starters. Zowel starters die een nieuwe carrière aangingen, als starters vanuit een uitkeringssituatie. Zo weten wij dat starters vaak als een berg opzien tegen de administratieve rompslomp. En denken dat ze dat niet kunnen. Of dat ze dat een hele hoop geld gaat kosten.

Dat kan dus anders! Adfino CS heeft een paar simpele stukken gereedschap voor de starter om de horde van administratie en andere belastingen te nemen. Jazeker, ook jij kunt dat!

Tien stappen plan.

Het tien stappen plan is één A4'tje waarin kort en bondig de stappen zijn beschreven die je kunt nemen om een eenvoudige maar voldoende administratie in te richten en bij te houden. 

Gratis XL-sheet voor eenvoudige administratie.

Om je op weg te helpen hebben wij een zeer eenvoudige Excel toepassing gemaakt waarmee je vlot je eigen administratie kunt bijhouden. Enige administratieve ervaring is niet vereist. Deze toepassing stellen wij beschikbaar aan onze klanten, die zodoende weer op onze kosten kan besparen!

Gratis online-boekhouden.

Als je geen XL wilt gebruiken, maar een handige boekhouding on-line (met bankkoppeling en de mogelijkheid om al je facturen en bonnen digitaal te bewaren) dan kies je voor e-boekhouden.nl. Deze on-line toepassing is de eerste 15 maanden na inschrijving KvK gratis. Wij ondersteunen het gebruik en als je toch alles wilt uitbesteden dan spreken we een passend maandbedrag af.

Klik hier om een email te sturen voor meer informatie of contact.