Adfino Adfino Adfino Adfino Adfino

BELASTING

Belasting: aangifteverzorging en advies

Adfino CS is als belastingconsulent ingeschreven bij de Belastingdienst. Geheel naar de eisen van deze tijd en van de Belastingdienst worden de aangiften na goedkeuring door de klant elektronisch via een directe (beveiligde!) lijn naar de Belastingdienst gezonden. Bij het vervaardigen van de aangifte maken wij gebruik van de professionele Prim@ccount Software. Zowel voor de aangifte Inkomstenbelasting, als voor Vennootschaps– en Omzetbelasting. Natuurlijk hoort ook de Voorlopige Teruggaaf tot de mogelijkheden.

Maar minstens zo belangrijk als de aangifteverzorging is de advisering vooraf en eventuele fiscale planning. Zie ook onze webpagina over advies. Aan indianenverhalen of “leuker kunnen we het niet maken” heeft u niet zoveel. Aan een gedegen advies en begeleiding des te meer!
Eén mens kan niet alles weten. Zeker niet op het brede terrein van fiscale wetgeving. Daarom werken wij samen met gerenommeerde grotere én kleinere belastingadviesbureaus. Ook grensoverschrijdend. In dat kader deden wij met name ruime ervaring op met sport, onroerend goed en pensioenen.
Vaak gaat fiscale advisering in combinatie met beheer of administratief uitvoerende taken. Klik om te lezen wat Adfino CS op die gebieden voor u kan betekenen.

Wat Adfino CS u op fiscaal gebied kan bieden:

  • Advies en begeleiding op maat.
  • Elektronische aangifte volgens de eisen van de Belastingdienst.
  • Naar keuze krijgt u een overzicht van de aangifte digitaal of op papier.
  • Aanvragen van toeslagen bij de Belastingdienst-Toeslagen
  • Concurrerende tarieven door efficiënte werkwijze en samenwerking met specialisten.
  • Advisering en begeleiding bij gouden handdrukken, pensioenkwesties.

 Klik hier om een email te sturen voor meer informatie of contact.