Adfino Adfino Adfino Adfino Adfino

VOOR PARTICULIEREN

Een kennis met verstand van zaken…....

….. dat komt misschien wel het dichtst bij de rol die wij kunnen vervullen voor onze particuliere  relaties. Onze manier van werken voor particulieren is dezelfde als voor bedrijven: persoonlijke betrokkenheid is daarin heel belangrijk. (zie ook het onderdeel Advies). En wederzijds vertrouwen een “must”. 
Advies kost tijd en tijd kost geld. Maar zonder onbescheiden te worden durven we te stellen dat wij vaak hetgeen wij kosten voor de klant terugverdienen: door besparingen, door (belasting)teruggaven of anderszins. Voor een aantal activiteiten hanteren wij een standaardtarief, overige werkzaamheden brengen wij op uurbasis in rekening. Maar altijd moet er duidelijkheid zijn over de kosten. Ook van de partners waarmee wij samenwerken op diverse gebieden, want één persoon kan niet alles weten.

 Als particulier kunt u bij Adfino C S aankloppen voor bijvoorbeeld:

  • Belastingaangiften (Inkomstenbelasting, Erfbelasting, Schenkbelasting), waaronder ook het verzoek om een voorlopige teruggaaf.
  • Aanvragen van Toeslagen zoals Zorgtoeslag, Huurtoeslag en/of Tegemoetkoming kinderopvang, Kindgebonden Budget.
  • Second opinion: Ondersteuning bij het beoordelen van offertes voor bijvoorbeeld een hypotheek of andere lening; of bij een grote aankoop, bijvoorbeeld van een (tweede) huis.
  • Bekijken van de (financiële) gevolgen van het veranderen van baan of het starten als zelfstandig ondernemer (ZZP’er, freelance, eenmanszaak of anders)
  • Zie ons overzicht van (zakelijke) diensten

Interesse in meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact op.