Adfino Adfino Adfino Adfino Adfino

AdfinoCS App in de App stores

 
Dezer dagen heeft Adfino.C.S. als een van de eerste kantoren in de regio een eigen App gelanceerd. Te gebruiken door onze cliënten als aanvulling op onze dienstverlening, maar is ook voor (nog) niet relaties te gebruiken.

 

De "App" is in de digitale wereld niet meer weg te denken: een vernuftig stukje software dat de gebruiker direct toegang geeft tot informatie en hulpmiddelen. Meestal via de "smartphone" of "tablet". We zijn er als klein kantoor trots op dat we hiermee aanhaken bij de digitale ontwikkelingen. De App zal in de toekomst een onmisbare schakel worden, zoals internet dat in een aantal jaren geworden is. Nu is het wellicht slechts een leuke aanvulling op de reeds bestaande informatie- en contact kanalen.  De gebruiksmogelijkheden zullen echter snel toenemen.

 

Alle reden om de App te dowloaden en eens op uw geak te verkennen: Download de App hier voor iPhone en Android. We zijn uiteraard erg benieuwd wat u ervan vindt. Schroom niet om ons feedback te geven en geef anderen gerust de link naar de dowloadsite of verwijs naar de Appstores.