Adfino Adfino Adfino Adfino Adfino

Hypotheekkosten: betaal niet teveel

Niet iedereen mag hypotheekadvies geven of bemiddelen bij de totstandkoming van een hypothecaire lening. Die rol is weggelegd voor erkende hypotheekadviseurs die daartoe opgeleid zijn en onder toezicht staan van de overheid. Ondanks dat is er een grote variatie in aanbod: ook qua kwaliteit en prijs.


Adfino.C.S. biedt zelf geen hypotheekbemiddeling aan. Wij laten dat graag over aan de specialisten in ons netwerk. Bij het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting komen we echter regelmatig de kosten tegen die de cliënt heeft betaald voor de bemiddeling en advisering bij het afsluiten van de hypotheek. In beginsel zijn die kosten aftrekbaar. Kennelijk is dat voor een aantal hypotheekadviseurs de aanleiding om de klant exorbitante bedragen in rekening te brengen. 

Helaas zien wij die onnodig hoge kosten vaak als het al te laat is. Uiteraard is de hoogte van de kosten niet alleen maatgevend. Ook een goed advies is van belang bij een belangrijke beslissing als het afsluiten van een hypotheek. In ons netwerk is Rijsenburg Financiën daarin gespecialiseert en erkend ! En tegen een redelijk tarief. Vandaar dat wij u daarop graag wijzen via deze website.

Zie onze referenties op de volgende link: www.adfino.nl/referenties.html